TILBUD OM OPFØLGENDE SAMTALE:

Jeg ved at der i den første tid efter dødsfaldet er fyldt af praktiske opgaver og overvejelser, som jeg støtter dig i – i dagene op til, og under afskedsceremonien.

Jeg ved også, at der kommer en tid hvor man som efterladt skal finde sin plads i livet uden sin kære afdøde. Denne tid kan være præget af følelser som savn, afmagt, lettelse ,fortvivlelse ,vrede og meget andet. Man kan som pårørende til et alvorligt sygt menneske have oplevet meget opmærksomhed og hjælp fra bla læger, sygeplejersker m.m – og når den syge dør, forsvinder denne opmærksomhed, hvilket kan føles svært som efterladt.

I mit arbejde som palliativ sygeplejerske, har jeg været i forbindelse med mennesker i sorg og krise, og er vant til at håndtere når et menneske er ked at det.

Jeg tror på, at en opfølgende samtale et stykke tid efter dødsfaldet kan være en hjælp i den sorgproces som naturligt opstår når man mister. Jeg tilbyder derfor en mellem menneskelig samtale til efterladte hvis du ønsker dette.

En sådan samtale er gratis og kan foregå i et af mine hyggelige lokale, som er indrettet bl.a til dette, eller hjemme hos dig.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this